قیمتها انجمن تریدرهای حرفه ای
قیمتها برای موبایل gheymatha.com/mobile
بنر های زیر آگهی است و قیمتها از محتوای ان بی اطلاع است
|
|||||||
| ثبت نام | فرم ها | آلبوم های عکس قیمتها | تقویم اقتصادی | پخش زنده | بازی | ليست كاربران | تقويم | جستجو | ارسالهاي امروز | علامت گذاري بفرم خوانده شده |
| مدرسه فارکس قیمتها آموزش مدون و منظم فارکس ازسطوح مقدماتی تا پیشرفته به صورت گام به گام و رایگان . با امکان پرسش و پاسخ از اساتید |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
#21 | |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Feb 2010
تشکرها : 3
يک بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: May 2010
تشکرها : 499
تشکر از ايشان : 129 بار در 30 پست
![]() |
با سلام
با تشکر از توضیحات خوبتان، ولی من دنبال منبع کاملتری از آموزش سکوی معاملاتی متاتریدر 4 میگردم ، میتوانید راهنمائیم کنید؟ با سپاس فراوان |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
تریدرفارکس قیمتی
|
نقل قول:
ورودتون رو به جمع اعضای قیمت ها خوش امد میگم. این هم 2 تا پی دی اف مربوط به اموزش کامل پلت فرم متاتریدر http://www.4shared.com/file/81317158...ified=756f1404 http://www.4shared.com/file/81317315...ified=756f1404 رازهای متاتریدر: http://www.4shared.com/file/81317179...ified=756f1404 لطفا سوالاتون رو در تاپیک های مربوط به خودشون بپرسید. با تشکر از شما دوست عزیز
|
|
| 10 نفري که از danialfx تشکر کرده اند : |
|
|
#24 | |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: May 2010
محل سكونت: کره زمین
تشکرها : 20
تشکر از ايشان : 177 بار در 28 پست
![]() |
نقل قول:
با تشکر فراوان از رامین عزیز که زحمات بسیاری را برای اشنایی افراد تازه وارد با مفاهیم اساسی این بازار متحمل گشته و میشود .از صمیم قلب ارزومند ادامه راهنمایی های مفید شان هستم.ظاهرا در توضیح فوق برای رول اور کلمه نرخ و یا بهره جا افتاده است یعنی توضیح مذکور مربوط به نرخ رول اور و یا بهره رول اور و به عبارتی هزینه حمل ارز(carry trade) که بعنوان بهره سواپ نیز شناخته میشود میباشد.رول اور کردن به معنی بستن یک پوزیشن باز به هنگام تعطیلی بروکر(ساعت 17 به وقت گرینویچ)و باز کردن مجدد ان به محض باز شدن بازار در روز بعد میباشد.میدانید که قراردادهای اسپات برای تسویه معاملات در حسابهایی که از مارجین و لوریج استفاده میکنند دو روز کاری بعد از شروع معامله میباشد.(ساعت اغاز به کار و نیز بسته شدن هر بروکر در قرارداد و نیز سایت خود بروکر ذکر شده است)در واقع این مورد یادگاری از دوران قبل از استفاده از شبکه های الکترونیکی است که بدلایل مختلفی امکان این وجود داشت که بروکر نتواند به موقع مورد معامله را تحویل و یا تسلیم نماید اما چون این مسئله به نفع بروکرها میباشد پس از گذر به سیستم اینترنتی و معاملات ان لاین همچنان ادامه یافت زیرا سرمایه شما بدون اینکه توجیه خاصی داشته باشد دو روز نزد بروکر مانده و از سود ان متنفع میشود. باید دقت کنید که معاملاتی که در روز چهارشنبه انجام میابد چون دو روز بعد مصادف با تعطیلات اخر هفته میشود بهره رول اور بیشتری میخورد.البته چنین مسائلی برای کسانی که استراتژی معاملات انان بر کری ترید و یا استفاده از بهره سواپ است اهمیت بسزایی دارد و حتما باید مراقب چنین مواردی باشند.نکته مهم دیگر اینست که معاملات کری ترید با استفاده کردن از سواپ و بهره رول اور یکی نیست و تفاوتهایی با یکدیگر دارند. با ارزوی شادی و سلامتی |
|
|
|
|
| 10 نفري که از tim1340 تشکر کرده اند : |
|
|
#25 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Feb 2010
تشکرها : 0
يک بار تشکر شده
![]() |
انسانهای موفق کارهائی را انجام می دهند که انسانهای ناموفق نه می توانند ونه می خواهند انجام دهند.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Jun 2010
تشکرها : 5
يک بار تشکر شده
![]() |
استاد گرامی سلام
![]() من تقریبا 2 سال پیش آموزش دیدم و 15 ماه حساب real دام و میتونم بگم که 80% معاملاتم موفق بوده که با دیدن آموشهای جامع شما متوجه شدم که استاد خوبی داشتم و موفقیتم رو مدیون ایشان هستم که با خلوص نیت به من آموزش دادند و همین طور بسیار بسیار از شما ممنونم چراکه از وقتی با مطالب سودمند شما آشنا شدم درصد خطام کمتر شده . |
|
|
|
| 5 نفري که از sunset تشکر کرده اند : |
![]() |
| Bookmarks |
| كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
تاپيک هاي مشابه
|
||||
| تاپيک | آغازگر تاپيک | انجمن | پاسخ ها | آخرين ارسال |
| آموزش قدم به قدم فارکس | Ramin | آموزش فارکس ( Forex Educations) | 65 | 25th May 2010 10:49 AM |
| Forex Learning A-Z - Level 1 | مسئول منابع امتیازی | منابع(کورس، کتاب ، نرم افزار ) | 0 | 11th September 2008 07:46 PM |