قیمتها انجمن تریدرهای حرفه ای
قیمتها برای موبایل gheymatha.com/mobile
بنر های زیر آگهی است و قیمتها از محتوای ان بی اطلاع است
|
|||||||
| ثبت نام | فرم ها | آلبوم های عکس قیمتها | تقویم اقتصادی | پخش زنده | بازی | ليست كاربران | تقويم | جستجو | ارسالهاي امروز | علامت گذاري بفرم خوانده شده |
| آموزش فارکس ( Forex Educations) تالار آموزش متدهای مختلف تحلیل تکنیکال |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
#51 | |
|
تریدر فعال فارکس
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: tehran
تشکرها : 1,355
تشکر از ايشان : 2,626 بار در 571 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
بهروز جان توی پنجره وی ترمینال روی پوزیشن کلیک راست کن و دلیت کن پوزیشن بسته میشه یه نکته دیگه هم که شاید لازمتون بشه: اگر مقادیر پیش فرض را خواستید تغییر بدید میتونید وارد برنامه اصلی بشید مقادیر را (مثل استاپ و تیک پروفیت و..) را تغییر بدید و دوباره برنامه را کمپایل کنید توی همون خطوط اول بگردید راحت پیدا میکنید
دیدگاه منطبق بر ماهیت حقیقی بازار (رفتار فركتالي) , نگاه تیز بین , تفکر خلاق , استفاده از ابزار مناسب , دوری از گفتگوی درونی و قطعی نگری , کنار گذاشتن ترس از اشتباه , شما را قادر خواهد نمود که پایان ترندها را شناسایی کنید. |
|
|
|
|
| 4 نفري که از soshyant تشکر کرده اند : |
|
|
#52 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Mar 2010
محل سكونت: کرج
تشکرها : 0
تشکر شده يک بار در يک پست
![]() |
سلام.
من کاملاً تازه کارم تو این عرصه. این اکسپرت رو تونستم راش بندازم اما وقتی میخوام پوزیشن بگیرم ایراد میگیره. برای گرفتن پوزیشن همونطور کهتو راهنماش نوشته، باید خط رو بکشیم روی چارت. ولی وقتی من این کار رو میکنم همچین پیغامی میاد: Incorrect Stoploss for Buy - position از چارت هم عکس آپلود کردم. به نظر شما، کجای کارم ایراد داره؟
|
|
|
|
| تشکر کنندگان از amirhoseinrafaty: |
![]() |
| Bookmarks |
| کلمات کلیدی |
| ساز, سیمیلاتور فارکس, شبیه, شبیه ساز فارکس, فارکس, معامله |
| كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
تاپيک هاي مشابه
|
||||
| تاپيک | آغازگر تاپيک | انجمن | پاسخ ها | آخرين ارسال |
| آموزش قدم به قدم فارکس | Ramin | آموزش فارکس ( Forex Educations) | 65 | 25th May 2010 10:49 AM |
| مفاهيم ونحوه معامله در بورس | محمد شجاعی | اخبار اقتصادی | 17 | 29th November 2009 08:49 PM |
| چرخه هاي نجومي از ديدگاه معامله گران | Amoo | سیکلهای زمانی در فارکس | 48 | 25th July 2008 10:29 AM |
| فارکس و اشتغال | نینا | بحث آزاد | 2 | 10th August 2005 01:45 AM |
| بازار فارکس | Ramin | آموزش فارکس ( Forex Educations) | 6 | 18th July 2005 10:03 AM |