قیمتها انجمن تریدرهای حرفه ای
قیمتها برای موبایل gheymatha.com/mobile
بنر های زیر آگهی است و قیمتها از محتوای ان بی اطلاع است
|
|||||||
| ثبت نام | فرم ها | آلبوم های عکس قیمتها | تقویم اقتصادی | پخش زنده | بازی | ليست كاربران | تقويم | جستجو | ارسالهاي امروز | علامت گذاري بفرم خوانده شده |
| آموزش فارکس ( Forex Educations) تالار آموزش متدهای مختلف تحلیل تکنیکال |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
#41 |
|
تریدر فعال فارکس
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: tehran
تشکرها : 1,355
تشکر از ايشان : 2,628 بار در 571 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام
بي شك شما از روشي براي پيش بيني اينده استفاده ميكنيد خوب براي شناخت كارايي اين روش بجاي فوروارد تست ميتونيد از بك تست استفاده كنيد و با صرف حداقل زمان ميتونيد كارايي اين روش را در گذشته بازار به چشم خودتان ببينيد اگر روشي در گذشته كارايي نداشته چگونه ميتونه در اينده كارايي داشته باشه؟! شك نكن كه تمام تريدهاي حرفه اي اين كار را انجام دادند بهتر از اين نميتونم اهميت اين قضيه را براتون روشن كنم ببخشيد پ.ن: به نظر من بهترين مربي فاركس كسي ه كه قبل از اشنا كردن شاگردانش با چارت ريل و دمو انها را روي تستر اموزش بده اگر روي چارت تستر موفق بوديد بعد دمو و بعد ريل اگر غير از اين عمل كند به احتمال 99 درصد ما قمار ميكنيم تا تريد ولي متاسفم كه تقريبا اكثر هنر جويان فاركس اصلا نميدونند تستر چه ارزشي دارد اينها مشكلات اساسي اموزش هستند كه بجاي تريدر , قمار باز تحويل بازار ميدهند (دوست عزيز منظور شما نيستيد كلا عرض كردم)
دیدگاه منطبق بر ماهیت حقیقی بازار (رفتار فركتالي) , نگاه تیز بین , تفکر خلاق , استفاده از ابزار مناسب , دوری از گفتگوی درونی و قطعی نگری , کنار گذاشتن ترس از اشتباه , شما را قادر خواهد نمود که پایان ترندها را شناسایی کنید. |
|
|
|
| 9 نفري که از soshyant تشکر کرده اند : |
|
|
#42 | |
|
تریدر فارکس
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| تشکر کنندگان از sir_navid: |
|
|
#43 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Mar 2010
محل سكونت: کرج
تشکرها : 0
تشکر شده يک بار در يک پست
![]() |
آقا اصلاً لینک دانلود خود نرم افزار کو؟
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
تریدر فارکس
تاريخ عضويت: Dec 2009
تشکرها : 173
تشکر از ايشان : 501 بار در 134 پست
![]() ![]() |
سلام . خسته نباشید . اولا از آقا رامین بخاطر این برنامه خوبی که معرفی کردن تشکر میکنم .
من تونستم برنامه رو پیاده کنم رو متاتریدر اما برای باز کردن پوزیشن با یه اخطار مواجه میشم . عکس رو ضمیمه کردم . اگر یکی از بچه ها بهم کمک کنه و منو راهنمائی کنه خوشحال میشم . مرسی
|
|
| تشکر کنندگان از s2s: |
|
|
#45 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکرها : 1,676
تشکر از ايشان : 132 بار در 41 پست
![]() |
با سلام اقا رامین با این برنامه سیستمهای چند اندیکاتوری مثل ntd را میشه تست کرد ؟
من میخوام ntd را روی چند ارز توی تایم دیلی تست کنم راستی ایا میشه مولتی تایم هم ازش بک تست گرفت ؟ موفق باشید یا حق |
|
|
|
| تشکر کنندگان از fxramin: |
|
|
#46 | |
|
Administrator
|
نقل قول:
ممنونم خطایی که با ان مواجه شدید مربوط به عدم داشتن پول است . ERR_NOT_ENOUGH_MONEY 134 Not enough money.
انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید .
|
|
|
|
|
| 5 نفري که از Ramin تشکر کرده اند : |
|
|
#47 | |
|
Administrator
|
نقل قول:
در مورد Multi time خیر متاسفانه این امکان وجود ندارد.
انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید .
|
|
|
|
|
| 6 نفري که از Ramin تشکر کرده اند : |
|
|
#48 |
|
تریدر فارکس
تاريخ عضويت: Dec 2009
تشکرها : 173
تشکر از ايشان : 501 بار در 134 پست
![]() ![]() |
سلام خدمت رامین جان . مرسی از راهنمائیت . مشکل حل شد و برنامه رو راه انداختم .
واقعا چیز جالب و خوبیه . 100% صرفه جوئی در وقت . بازم تشکر میکنم .
|
|
|
|
#49 |
|
مدیر تالار سرگرمی
مدیر تالار موبایل |
سلام دوستان
من با اين برنامه كار كردم ، برنامه ي خوبيه ولي نميدونم چطور ميشه از پوزيشن خارج شد ![]() منظورم اينه كه دستي از پوزيشن خارج شد نه با SL يا TP
انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . |
|
|
|
|
|
#50 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Mar 2010
تشکرها : 82
تشکر از ايشان : 42 بار در 12 پست
![]() |
باسلام خدمت دوستان وبا تشکرازآقارامین
این هم چند عکس آموزشی درمورداین نرم افزار http://www.4shared.com/file/waciDNFY/pic.html |
|
|
|
| 2 نفري که از titanic2010 تشکر کرده اند : |
![]() |
| Bookmarks |
| کلمات کلیدی |
| ساز, سیمیلاتور فارکس, شبیه, شبیه ساز فارکس, فارکس, معامله |
| كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
تاپيک هاي مشابه
|
||||
| تاپيک | آغازگر تاپيک | انجمن | پاسخ ها | آخرين ارسال |
| آموزش قدم به قدم فارکس | Ramin | آموزش فارکس ( Forex Educations) | 65 | 25th May 2010 10:49 AM |
| مفاهيم ونحوه معامله در بورس | محمد شجاعی | اخبار اقتصادی | 17 | 29th November 2009 08:49 PM |
| چرخه هاي نجومي از ديدگاه معامله گران | Amoo | سیکلهای زمانی در فارکس | 48 | 25th July 2008 10:29 AM |
| فارکس و اشتغال | نینا | بحث آزاد | 2 | 10th August 2005 01:45 AM |
| بازار فارکس | Ramin | آموزش فارکس ( Forex Educations) | 6 | 18th July 2005 10:03 AM |