قیمتها انجمن تریدرهای حرفه ای
قیمتها برای موبایل gheymatha.com/mobile
بنر های زیر آگهی است و قیمتها از محتوای ان بی اطلاع است
|
|||||||
| ثبت نام | فرم ها | آلبوم های عکس قیمتها | تقویم اقتصادی | پخش زنده | بازی | ليست كاربران | تقويم | جستجو | ارسالهاي امروز | علامت گذاري بفرم خوانده شده |
| نرم افزارهای بازارهای مالی نرم افزارهای کاربردی در بازارهای مالی , سهام و بازار ارز |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
#651 | |
|
تریدر فعال فارکس
|
نقل قول:
كد:
http://www.forex-tsd.com/news-signal-trading/7759-indicators-eas-news-trading-signals.html http://www.forex-tsd.com/news-signal-trading/5272-news-reader-indicator.html http://www.forex-tsd.com/news-signal-trading/5324-news-generator.html |
|
|
|
|
| 3 نفري که از helijoop تشکر کرده اند : |
|
|
#652 | |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: مشهد
تشکرها : 645
تشکر از ايشان : 405 بار در 63 پست
![]() |
نقل قول:
منظور من دقیقا همین عکس هست که در ان اخبار گذشته علامت زده شده فعلا که لینکها رو میبینم ولی در بین این همه اندیکاتور پیدا نکردم اگه امکان داشت راهنمایی کنید مرسی
|
|
| تشکر کنندگان از alireza28age: |
|
|
#653 |
|
مدیر تالار الیوت
|
سلام دوستان
من می خوام دیتای prn برای تغذیه داینامیک تریدر را تحت شبکه شیر کنم ، یعنی متا تریدر رو یه سیستم دیگه باشه و تحت شبکه اطلاعات را به سیستم دیگه انتقال بده ، اولا این کار به نظر شما امکان پذیره؟؟ ثانیا اگر امکان پذیر یه تغیراتی در اندیکاتور دیتا فید می خوام که به جای اینکه در فولدر expert/file بریزه ، بتونم ادرس دهی کنم تا رو فولدر شیر شده بریزه با تشکر
Alvin Toffler: The illiterates of The 21st century are not those who can't write and read ,but those who are not able to learn, get rid of old learnings, and learn again انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . // انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . // انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . // انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . // انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . // انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . // انجمن فارکس قمیتها انجمن تریدرهای حرفه ای فارکس . برای دیدن امضا ها شما باشد حداقل 10 پست داشته باشید . |
|
|
|
| تشکر کنندگان از alireza fx: |
|
|
#654 |
![]() مدیر |
سلام علیرضا جان
در Mql شما برای نوشتن و خوندن از یک فایل فقط و فقط به فولدر expert/file دسترسی دارید. اگر بتونید تو DT از روی شبکه فایل رو بخونید می تونید فولدر expert/file رو شیر کنید و مشکل حل میشه.
|
|
| تشکر کنندگان از سعید ترک نژاد: |
|
|
#655 |
|
تریدر فارکس
تاريخ عضويت: Nov 2009
تشکرها : 20
تشکر از ايشان : 513 بار در 152 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یک روش دیگه هم استفاده از دی ال ال ویندوز که با دستور import# استفاده میشه .فایلها رو در مسیر جدید پیاده کرد. ولی دنگوفنگش زیاده (فقط همین میتونستم توضیح بدم)
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
تریدر فارکس
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکرها : 135
تشکر از ايشان : 538 بار در 176 پست
![]() |
با سلام دوستان یک کم اطلاعات راجع به تابع playsound() میخوام ؟؟
|
|
|
#657 |
|
تریدر فارکس
تاريخ عضويت: Nov 2009
تشکرها : 20
تشکر از ايشان : 513 بار در 152 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
اگر داخل پوشه C:\Program Files\MetaTrader\sounds فایل صوتی داشته باشید یا از نمونه های موجود بخواهید استفاده کنید کاقیست اسم فایل همراه با پسوند که نوع فایل می باشد را با قرار دادن در دو کوتیشن به تابع بفرستید. صدا اجرا میشود.درضمن تابع Alert هم میتواند مفید باشد مخصوصا اگر میخواهید نوعی تست پارامترها در حین اجرا باشد
|
|
|
#658 |
|
تریدر فارکس
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکرها : 135
تشکر از ايشان : 538 بار در 176 پست
![]() |
ممنون از پاسخ اما من این شرایط رو مهیا کردم قبلا .
لطفا یه تیکه کد که روی سیتمتون جواب داده بذارید تا من هم تست و دیباگ کنم مرسی
|
|
|
#659 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Jun 2009
تشکرها : 1
تشکر از ايشان : 18 بار در 5 پست
![]() |
سلام.
دوستان اگر کسی درخواست اکسپرت یا اندیکاتور را داشت میتونه به من میل بزنه و سفارش بده ممنون Mql.Programmer@yahoo.com |
|
|
|
| 3 نفري که از Anis131313 تشکر کرده اند : |
|
|
#660 |
|
عضو قیمتها
تاريخ عضويت: Jan 2010
تشکرها : 0
تشکر از ايشان : 0 بار در 0 پست
![]() |
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان.
کسی از دوستان که به زبان برنامه نویسی مسلط هست میتونه یه اکسپرت با شرایط زیر بنویسه. 1-در صورتی که قیمت ارز مورد نظر در (ساعت مشخص شده) از X pip افزایش پیدا کرد 1 اردر باز شود و در صورتی که از Xpip کاهش پیدا کرد اردر دوم باز شود (ساعت مشخص شده ساعت متاتریدر ملاک است) 2-اردر ها قابلیت buy stop- buy limlt- sell stop- sell limit و تایین مقدار لات پوزیشن را داشته باشند با تشکر. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کلمات کلیدی |
| expert, forex, indicator, آموزش mql, اكسپرت, اينديكتور, درخواست, سفارشي, قیمتها |
| كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپيک | جستجوي اين تاپيک |
|
|
تاپيک هاي مشابه
|
||||
| تاپيک | آغازگر تاپيک | انجمن | پاسخ ها | آخرين ارسال |
| اينديكاتور هاي سفارشي Custom indicator | سینا1359 | تحلیل تکنیکال فارکس | 102 | 12th July 2009 01:16 AM |
| درخواست کمک برای اندیکاتور | dat_iran | بحث آزاد | 16 | 26th June 2007 05:47 PM |